All That Remains -kitaristin kuolema nousi taas otsikoihin: uutistoimitus kutsuu tapahtumia epäilyttäviksi

Erikoinen juttu. Toivottavasti tämä selviää joskus.

27.05.2021

Siitä on jo hieman yli kaksi vuotta, kun jenkkiläisen All That Remains -bändin kitaristi Oli Herbert löydettiin kotinsa lähistöllä sijaitsevan järven muutamia senttejä syvästä rantavedestä hukkuneena. Herbert oli kuollessaan 44-vuotias.

Metal Injection uutisoi Herbertin bändikaverien ja läheisten etsivän edelleenkin vastauksia. Heidän mielestään kuolema on epäilyttävä. Nyt myös New Hampshiren paikallistelevisioasema WTNH nosti jutun taas otsikoihin. Poliisi tutkii kuolemaa epäilyttävänä.

Herbertin vaimo julkaisi aikoinaan sosiaalisessa mediassa lausunnon, jonka mukaan Herbertiltä löytyi masennuslääkkeitä verestä. Hän poisti lausunnon nopeasti, ja oikeastaan katosi muutenkin somesta sen jälkeen.

Herbertin kaverit ovat erityisen kiinnostuneita miehen viime hetkistä. Herbert nimittäin allekirjoitti testamentin vain viikko ennen kuolemaansa. Testamentin mukaan koko miehen omaisuus jää vaimolle, eikä Herbertin sisko Cynthia saa mitään tiluksista.

All That Remainsin basisti Mike Martin kertoo, ettei Herbert käyttänyt lääkkeitä tai huumeita. Hän ei olisi kyennyt pitämään sitä muilta bändin jäseniltä piilossa.

Laulaja Phil Labonte taas ihmettelee testamenttia, sillä Herbert ei ollut sen kaltainen ihminen, joka edes pohtii sellaisia asioita: ”Emme saanet häntä edes ostamaan uusia kenkiä.”

Alla tuore uutisvideo.

Lisää luettavaa