Alle vuoden Massacressa vaikuttaneet uudet jäsenet lähtivät lätkimään – ”Luvattu demokratia osoittautui diktatuuriksi”

Jäljelle jäänyt kaksikko ei allekirjoita eronneiden jäsenten väitteitä.

14.09.2020

Alle vuosi sitten floridalaiseen death metal -yhtye Massacreen liittyneet rumpali Jeramie Kling (Venom Inc., The Absence, Goregäng) sekä kitaristi Taylor Nordberg (The Absence, Goregäng) ovat eronneet bändistä. Syyksi kaksikko kertoo vahvat erimielisyydet laulaja Kam Leen kanssa.

”Olemme sekä pahoillamme että helpottuneita ilmoittaessamme, että olemme eronneet Massacresta. Kaikille teille, jotka varoittivat meitä liittyessämme bändiin, sanomme: olitte oikeassa. Vuosi on ollut täynnä isoja ylä- ja alamäkiä ja valitettavasti siitä on tullut työympäristö, jossa emme voi enää olla”, Kling ja Nordberg kertovat virallisessa tiedotteessaan.

”Meille luvattu demokratia osoittautui diktatuuriksi ilman kunnon yhteydenpitoa. Me emme alistu siihen, että meidän maineemme sotketaan tällaisella lapsellisella käytöksellä. Olemme ammattilaisia ja panostamme joka projektiin aina 110 prosenttia. Teimme ja esittelimme 14 biisiä bändin seuraavaa albumia varten, toimme mukanamme kontakteja, jotka olemme keränneet vuosien saatossa keikkaillen – mutta saimme vain osaksia syytöksiä siitä, että yritämme omia bändin itsellemme, mikä on pelkkää vainoharhaista kuvitelmaa. On myös valitettavaa, että eräs tietty henkilö ei suostunut puhumaan kanssamme puhelimitse ja käymään ongelmia läpi, joten meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin katkaista tämä epäterveellinen suhde.”

”Pyydämme anteeksi meidän sekä Massacren faneilta, että valitettavasti ette pääse kuulemaan levyä, jonka teimme bändille – ainakaan ette Massacren albumina. Toivotamme myös Mike Bordersille (Massacren basisti) kaikkea hyvää tulevaisuudessa ja vaalimme aikoja, jotka vietimme yhdessä.”

Kling sekä Nordberg kommentoivat lisäksi kumpikin omilla Facebook-sivuillaan tarkemmin eroaan, eikä kaksikon kommenteista jää epäselväksi, että he eivät tulleet toimeen laulajan kanssa.

”Eipä tullut yllätyksenä, että minulle tehtiin Kam Leet. Moni on minua varoittanut ja sivuutin kaiken pelkkinä huhuina, koska toivoin pääseväni tekemään laadukasta floridalaista death metalia. Varoitus kaikille, jotka mahdollisesti työskentelevät tai ovat muuten tekemisissä hänen kansaan: harkitkaa vakavasti, sillä tulette melko varmasti pian kirjoittamaan vastaavan viestin kuin tämä”, Nordberg toteaa.

”En pidä itseäni luovuttajana, mutta siedän henkisesti epävakaan ihmisen vähättelyä, epäammattimaisuutta, selän takana valittamista sekä rehellisesti asioista keskustelemisesta kieltäytymistä vain tiettyyn rajaan saakka”, kommentoi vuorostaa Kling.

Sekä Lee että Borders kommentoivat Klingin sekä Nordbergin eroa ja syytöksiä omilla Facebook-sivuillaan. Borders ei ottanut asiaan erityisemmin kantaa, mutta lupasi bändin jatkavan eteenpäni. Lee puolestaan kiisti jyrkästi kaksikon syytökset.

”Mitä viimeisimpiin tapahtumiin ja huhuihin tulee, ne eivät kiinnosta minua. Minulla on liikaa ja liian tärkeitä töitä tehtävänä enkä ehdi levitellä ilkeitä juoruja. Palaamme sorvin ääreen”, Lee kommentoi.

”En aio selittää, mitä on tapahtunut. Haluan vain kertoa, että lupasimme teille uutta Massacre-musiikkia ja sitä on yhä tulossa ja pian. Emme aio pettää teitä”, Borders tokaisi.

Myös Massacren omilla Facebook-sivuilla todetaan, että yhtye puskee eteenpäin ”propagandasta sekä agendaan sopivista kapea-alaisista kommenteista huolimatta”. Alla kaikkien osapuolten some-julkaisut aiheesta:

Lisää luettavaa