Amaranthe aloitti uuden albuminsa nauhoitukset – pääsy tanskalaisstudioon oli hilkulla

Uusi albumi tulee olemaan yhtyeen kuudes.

16.03.2020

Amaranthe on alkanut nauhoittaa uutta albumiaan Tanskassa, Metal Hammer uutisoi. Tuleva albumi tulee olemaan yhtyeen kuudes. Yhtyeen viimeisin albumi on vuonna 2018 julkaistu Helix.

Tällä hetkellä Amaranthen jäsenet ovat karanteenissa Tanskassa. Maahan pääseminen oli hilkulla, koska Tanska sulki äskettäin rajansa koronaviruksen vuoksi.

”Tavoitteenamme oli matkustaa studioon sunnuntaina (15. maaliskuuta), mutta kun Tanskan hallitus päätti sulkea rajat vain muutaman tunnin varoitusajalla, meidän piti tehdä todella äkillinen ja rohkea pako Ruotsista Tanskaan, päätyen täysin hylätylle Kööpenhaminan juna-asemalla noin tunti ennen rajojen sulkemista”, yhtye kertoo.

Amaranthe lupaakin viihdyttää koronaviruksen vuoksi eristyksissä olevia fanejaan jakamalla säännöllisesti maistiaisia studiolta ja on jo innoissaan tulevasta albumistaan:

”Albumi, jo tässä aikaisessa vaiheessa, on jotain, mitä tunnemme uskomattoman vahvasti, ja ajattelemme teidän epäilemättä tietävän mitä tarkoitamme, kun saatte kuulla sen myöhemmin tänä vuonna.”

Lisää luettavaa