Amerikkalaismedia jakaa ”pelikieltoja” metallimuusikoille – Suomi edustettuna

18.05.2015

New Yorkin rääväsuinen metallimedia Metalsucks on jakanut ”pelikieltoja” metallimuusikoille, jotka ovat tehneet rikoksia metallimaailmaa vastaan. Kymmenen muusikon listalla on myös suomalaisväriä, sillä Henri Sorvalille on langetettu kuuden kuukauden kilpailukielto tarpeettomasta falskiudesta.

”Sorvalin keksityt metallibändit olivat häpeällisiä, sillä ne vauhdittivat vaatemerkki H&M:n ylihinnoitellun paskan myyntiä kulttistatusta kaipaaville tyypeille. Ei ollut mitään saumaa, että Sorvalin tempaus olisi toiminut mielenkiintoisena keskustelunavauksena – päinvastoin, se loi mielikuvaa undergroundin kaupallisuudesta ja kaupallistamisen mahdollisuudesta”, Metalsucks kirjoittaa.

Sorvali antoi keväällä kasvot kulttuurihäirintätempaukselle, jossa H&M:n feikit metallilogot herätettiin henkiin. H&M:n lentäjäntakissa olleet logot, kuten Crepuscular, Yvaeh ja Lany, saivat Sorvalin ja bändejä ”edustaneen” Strong Scene Productions -kollektiivin toimesta taustatarinan musiikkinäytteitä myöten.

Vaikka Metalsucksin listaus on humoristinen, kehotamme brooklyniläisiä tunkemaan pelikieltonsa ”sinne”. Painoarvoahan heidän sanallaan ei ole, sillä Strong Scene Productionsin bändit nousevat lavalle Tuskassa.

Lisää luettavaa