Amerikkalaissivusto listasi hauskoja ja erikoisia ”black metal -hetkiä” – Suomi mainittu

Ei, kyse ei tällä kertaa ole "siitä Azazelin keikasta".

20.09.2022

Amerikkalainen Metalsucks-sivusto on aloittanut viikottaisen black metal -musiikkiin ja siihen liittyviin asioihin keskittyvän juttusarjan, jonka ensimmäisessä artikkelissa listataan kymmenen hauskinta, erikoisinta ja viihdyttävintä ”black metal -hetkeä”.

Listalta löytyy muun muassa ex-Immortal-keulahahmo Abbathin naama edellä tapahtuva mäenlasku, Darkthronen Fenrizin mahtava ja kaljanhuuruinen Rock Hard -haastattelu (”Big sunglasses, cool band!”), Mayhem-kitaristi Telochin pinkit Crocsit ja Satyricon poimimassa kukkia. Mukaan on nostettu myös suomalainen black metal -pioneeri Beherit, joka edustaa keskellä päivää Rovaniemen keskustassa kesällä 1990 kuvatulla livevideolla.

”Kyllä, he soittavat kauppakeskuksen edessä. Jotkut ohikulkijat tuijottavat Beheritin muusikkoja kuin he olisivat ulkoavaruudesta. Ei ihme, että Beherit nimesi klassikkolevynsä Drawing Down the Moon”, Metalsucksin toimittaja kirjoittaa.

Mikäli et tätä kyseistä Beherit-pätkää ole nähnyt, voit katsoa sen tuosta alta. Metalsucksin koko listan voit katsoa puolestaan täältä.

Lisää luettavaa