Ansioitunut taiteilija Justin Bartlett vakavasti sairas – tehnyt kansitaidetta myös suomalaisyhtyeelle

Bartlett sairastaa pahanlaatuista paksusuolen syöpää.

17.02.2021

Arvostettu levynkansitaiteilija Justin Bartlett, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Vberkvlt, sairastaa pitkälle edennyttä paksusuolen syöpää. Asiasta on tiedottanut Bartlettin sisko, joka on pistänyt pystyyn GoFundMe-kampanjan, jolla rahoitetaan kasaantuvia hoitokuluja.

”Jättäessäni hänet onkologin vastaanotolle, katsoin veljeäni ja sanoin: ’Justin, tämä on todella syvältä’. Hänen silmistään paistoi tuska ja uupumus, kun hän vastasi: ’Jep… Ja tämä on vasta alkua’. Pian sen jälkeen saimme vahvistuksen, että veljelläni Justin Bartlettilla on neljännen asteen paksusuolen syöpä. Olimme jo epäilleet asiaa oireiden ja kryptisen skannauksen perusteella, jonka tulokset hän sai edellisen sairaalareissunsa jälkeen. Sen jälkeen hän on käynyt kolmessa leikkauksessa ja aloittaa pian kemoterapian”, Bartlettin sisko kirjoittaa GoFundMe-sivustolla.

Bartlett on tunnettu äärimetalliyhtyeille tekemistään levynkansista. Hän on tehnyt kansi- ja oheistuotetaidetta muun muassa Cadaverille, Sunn O))):lle, Aura Noirille, Dragged into Sunlightille, Wolves Like Usille, Lord Mantisille, Trap Themille sekä kotimaiselle Hooded Menacelle.

Lisää luettavaa