Apocalyptica ja Black Sabbathin Geezer Butler paiskaavat kättä uudella singlellä – kuuntele tästä

Mukana myös laulaja Franky Perez.

18.03.2022

Apocalyptica on julkaissut uuden singlen I’ll Get Through It, joka on lähtöisin menestyksekkään lauluntekijän, muun muassa Aerosmithin I Don’t Wanna Miss a Thingin kirjoittaneen Diane Warrenin kynästä. Kappaleesta tekee erityisen se, että sillä soittaa selloyhtyeen lisäksi Black Sabbathin Geezer Butler. Lauluhommista vastaa puolestaan Franky Perez, joka on ennenkin toiminut Apocalyptican sessiolaulajana.

”Franky ja minä olimme vierailemassa ystäväni Diane Warrenin studiolla ja hän soitti meille tämän kappaleen. Diane sanoi, että oli ajatellut biisin toimivan hyvin Frankien äänellä, joka kokeili biisiä siltä istumalta ja palaset loksahtivat heti paikalleen. Franky ehdotti kappaleen lähettämistä Apocalypticalle. He rakastuivat biisiin, ja loppu on historiaa”, Geezer Butler kertoo.

I’ll Get Through It on merkityksellinen ja kaunis kappale. Oli hienoa päästä taas tekemään yhteistyötä Diane Warrenin kanssa, joka on aivan uskomaton biisintekijä! Frankyn sensuelli ja rakastettava tyyli laulaa, Geezerin maata järisyttävät bassot ja meidän kaihoisasti koskettavat sello-osuutemme luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden”, Apocalyptican Perttu Kivilahti tunnelmoi.

Apocalyptica tekee kesällä yksittäisiä keikkoja Suomessa ja Euroopassa ja marraskuussa on luvassa viiden keikan mittainen Suomen kiertue, jonka päivämäärät ovat:

16.11.2022 – Pakkahuone, Tampere
17.11.2022 – Tullisali, Oulu
18.11.2022 – Rytmikorjaamo, Seinäjoki
19.11.2022 – Musiikkikeskus, Kuopio
20.11.2022 – Jäähalli, Helsinki

Lisää luettavaa