Arch Enemy julkaisi uuden singlen ja videon – uusi levy tulossa kesällä

Deceivers on yhtyeen 11. studioalbumi.

04.02.2022

Arch Enemy on julkaissut uuden singlen Handshake With Hell sekä kappaleen kylkeen tehdyn musiikkivideon. Videon voit katsoa tuosta yläpuolelta. Kyseessä on jo kolmas singlelohkaisu 29. heinäkuuta ilmestyvältä uudelta Deceivers-pitkäsoitolta.

”Bändimme täytti juuri 25 vuotta ja julkaisemme nyt yhdennetoista studioalbumimme, joten joku voi helposti tehdä sen olettamuksen, että tässä vaiheessa vain mennään eteenpäin omalla painolla. Se ei voisi olla kauempana totuutesta. Haastamme joka kerta itsemme nostamaan rimaa sekä biisinkirjoituksessa että tuotantopuolella, mikä voi joskus tuntua raskaalta aluksi. Mutta kunhan pääsemme kunnolla sisälle luovaan prosessiin, tuntuu kuin maailmassa ei olisi mitään muuta ja olemme erittäin keskittyneitä. Ja uskokaa tai älkää, mutta meillä suurimman osan ajasta todella hauskaa musiikkia tehdessämme”, kitaristi Michael Amott kommentoi.

Deceivers ei ollut poikkeus, kun sulkeuduimme omaan luovaan maailmaamme. Uskon, että saimme aikaan todella mielenkiintoisia musiikillisia ja lyyrisia teemoja, jotka saattavat jopa saada kulmakarvan jos toisenkin kohoamaan – samalla säilytimme kuitenkin kaikki bändin tavaramerkkielementit. Se on Arch Enemyä täydessä vauhdissa ja iskussa!”

Lisää luettavaa