Arch Enemyn Alissa White-Gluz nimeää suosikkilaulajansa, kehuu suomalaiskollegaa – ”Rakastan Nooraa”

Louhimo on tehnyt vaikutuksen kanadalaislaulajaan.

09.02.2022

Arch Enemyn Alissa White-Gluzia pyydettiin Sobre La Dosis -podcastissa nimeämään kaikkien aikojen suosikkilaulajansa. White-Gluz tuumasi sen olevan erittäin haastava tehtävä.

”Pystyisin nimeämään ehkä viisi tai mahdollisesti kolme parasta. Mutta on niin monia laulajia, joita rakastan eri syistä, joten vastaus varmasti vaihtelisi päivän mukaan”, White-Gluz pohtii.

Lopulta hän päätyi kuitenkin nimeämään tämän hetken suosikkinaislaulajansa ja joukkoon mahtui ilahduttavasti myös suomalaisväriä: White-Gluz nimittäin nosti Battle Beastin Noora Louhimon mukaan listalleen, johon kuuluivat lisäksi The Distillersin Brody Dalle, Halestormin Lzzy Hale ja Janis Joplin. Hyvä!

”Rakastan Nooraa Battle Beastista, hän on aivan uskomaton”, White-Gluz ylistää.

”On monia todella, todella mahtavia naislaulajia, jotka inspiroivat minua suuresti joka kerta kun kuulen tai näen heitä ja he työntävät minua eteenpäin ja saavat minut kehittämään itseäni ja tulemaan paremmaksi omassa laulamisessani.”

Arch Enemy julkaisee uuden Deceivers-pitkäsoittonsa 29. heinäkuuta. Battle Beast puolestaan julkaisi aivan hiljattain viimeisimmän Circus of Doom -albuminsa.

Lisää luettavaa