As I Lay Dying jatkaa tutulla kokoonpanolla – julkaisi uutta musiikkia ensimmäistä kertaa laulajan vankilasta vapautumisen jälkeen

Bändi soittaa ensimmäisen comeback-keikkansa 16. kesäkuuta.

08.06.2018

Kun As I Lay Dying -laulaja Tim Lambesis tuomittiin vaimonsa palkkamurhan suunnittelusta vankeuteen, muu yhtye jatkoi uuden Wovenwar-bändin merkeissä. Lambesis vapautui viime vuonna lusittuaan kuuden vuoden tuomiostaan 2,5 vuotta ja kun miehen omat että bändin some-kanavat aktivoituivat, alkoi spekulointi bändin uudesta tulemisesta uusitun kokoonpanon kanssa.

Tänään As I Lay Dying on julkaissut ensimmäisen uuden biisinsä sitten Lambesisin vapautumisen ja näyttää siltä, etteivät spekulaatiot pitäneet paikkaansa, vaan yhtye jatkaa edelleen vanhalla tutulla miehistöllä – mukana ovat Lambesin lisäksi siis rumpali Jordan Mancino, kitaristit Phil Sgrosso ja Nick Hipa sekä basisti Josh Gilbert.

Uusi single kantaa nimeä My Own Grave ja sen voit kuunnella tuosta yläpuolelta. 16. kesäkuuta yhtye aikoo myös soittaa ensimmäisen comeback-keikkansa Kalifornian San Diegossa.

Lisää luettavaa