Aseellisia ryöstöjä, ohareita ja puutteellisia turvatoimia – thrash-veteraanin Meksikon-kiertue ei mennyt aivan nappiin

12.05.2015

Destruction kohtasi muutamia haasteita Meksikon-kiertueellaan, mutta suoriutui loppujen lopuksi ehjänä Yhdysvaltain puolelle jatkamaan keikkailua.

Ensimmäinen takaisku tuli kiertueen ensimmäistä keikkaa, kun paikallinen promoottori teki oharit, jättäen bändin oman onnensa nojaan. Korvaavan paikallisen löydettyään saksalaiset pääsivät keikkojen makuun, kunnes Queretarossa turvajärjestelyt eivät vastanneet kokeneiden rässääjien vaatimuksia. Bändi laittoi Facebookiinsa kuvan, jossa lava ja permanto oli erotettu muutamalla heppoisella pöydällä. Oman ja fanien turvallisuuden pelossa Destruction perui keikan.

Perutun keikan jälkeen paikallinen promoottori varasti Mike Sifringerin kitaran hotellilta. ”Varastamisella ja aseella uhkailulla ei ole mitään tekemistä metallin kanssa. Olemme kaikki sokissa”, Destruction kirjoitti Facebookissa. Käsiasetta kantanut varas kuitenkin palautti kitaran, kun hänen henkilöllisyytensä paljastettiin sosiaalisessa mediassa.

Pari viimeistä konserttia sujui ilman mutkia ja Destructionin kollektiivinen helpotuksen huokaus taisi kuulua Suomeen asti. Nyt bändi kiertää Yhdysvalloissa Sepulturan kanssa – toivon mukaan hieman paremmalla onnella.

Lisää luettavaa