Asking Alexandria julkaisi EP:n ja muistuttaa mielenterveysongelmien vakavuudesta – ”Ette ole yksin, selviämme yhdessä”

Vakavan asian äärellä.

13.01.2024

Brittiläinen rock/metalcore -yhtye Asking Alexandria starttasi vuoden julkaisemalla uuden EP:n.

EP nostaa keskiöön kappaleen Dark Void, joka oli ensimmäinen single viime vuonna julkaistulta Where Do We Go from Here? -levyltä. Levy on yhtyeen kahdeksas studioalbumi ja sen julkaisi Better Noise Music.

Dark Void -EP sisältää viisi raitaa, joista neljä on erilaisia versioita nimibiisistä. Alkuperäisen albumikappaleen lisäksi kuullaan myös radioversio, Sullivan King remix sekä riisuttu pianoversio. Näiden kaverina EP:ltä löytyy myös fanien suosikki samalta levyltä, kappale Nothing Left.

Yhtyeen basisti Sam Bettley muistuttaa, että vuoden masentavimmaksi päiväksi nimetty tammikuun kolmas maanantai, eli niin kutsuttu blue monday on tulossa kuun 15. päivä.

– Valitettavasti käsillä on taas se aika vuodesta, kun monet meistä, mukaan lukien minä itse, kärsimme masennuksesta, ahdistuksesta ja yksinäisyyden tunteesta. En voi kyllin painottaa kuinka paljon musiikki on auttanut minua vaikeina aikoina.

– Kappaleemme Dark Void avaa sitä, kuinka rampauttavia nämä tunteet voivat olla. Laita se siis soimaan ja anna sen toimia muistutuksena siitä, että et ole yksin ja että yhdessä selviämme tästä!

EP:n yhteydessä julkaistiin myös lyriikkavideo Nothing Left -kappaleelle. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa