Autsista! Rotten Soundin Keijo Niinimaa loukkasi jalkansa öisillä kaduilla

Onneksi ei käynyt huonommin.

09.12.2023

Kotimaisen grindcoreyhtye Rotten Soundin laulaja Keijo Niinimaa kertoi sosiaalisessa mediassa hänelle sattuneesta haaverista.

Niinimaa kertoo olleensa kävelemässä hauskan illan jälkeen karaokebaarista hotellille, kun vain korttelin päässä määränpäästä hän oli astunut katukivetykseltä liukkaalle mustalle jäälle. Oikea jalka oli livennyt alta ja miehen koko paino oli joutunut huonossa asennossa olleen vasemman jalan varaan.

– Kuulin kaksi napsahdusta ja kaaduin maahan. Kengän riisuminen oli vaikeaa, koska turvotus iski heti. Jalka tuntui ”irtonaiselta”.

– Ystävälliset paikalliset soittivat minulle ambulanssin ja minut vietiin röntgenkuvaukseen. Minulle kerrottiin että jalka on leikattava, mutta ensin täytyisi odottaa että alkoholi haihtuu elimistöstäni. Vereni alkoholipitoisuus oli 1,37 promillea, eli ei rehellisesti sanottuna kovin paljon.

– Aamulla tapasin lääkärin, jonka vakuutin päästämään minut sairaalasta kipsin kanssa että voin jatkaa kiertuetta. Sovittiin, että minut leikataan, kunhan pääsen kotiin joulukuun 16. päivä.

– Onneksi en murtanut kättäni tai lyönyt päätäni kivetykseen. Toki tässä ottaa aikansa parantua, mutta oikean lääkityksen sekä sairaalan ystävällisesti minulle lahjoittamien kainalosauvojen avustuksella teen parhaani että pystyn vetämään kaikki keikat. Toivotaan, ettei jalka ala pahasti turvota, koska silloin joutuisin takaisin sairaalaan. Onneksi olen löytänyt useita tapoja pitää jalka koholla jopa pakettiautossa.

Alla Rotten Soundin päivitys.

Lisää luettavaa