A’vot sie! Stam1nan loppuvuoden keikat julki – tiedossa kesäfestareita ja pitkä kiertue ulkomailla

Kovassa iskussa oleva Stam1na painaa loppuvuodenkin tukka putkella keikoilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Lemiläisyhtye julkisti loppuvuoden keikkakalenterinsa ja tahti on kova.

Kesä alkaa festivaalikierroksella 10. kesäkuuta Vantaan Rockfestista ja sisältää esiintymiset muun muassa Provinssissa, Rockcockissa, Qstockissa ja Savonlinnan oopperajuhlilla yhdessä Amorphisin ja Stratovariuksen kanssa. Kesäkausi päätetään klubikeikoilla, jotka ovat myös Stam1nan vuoden viimeiset keikat Suomessa. Klubikeikoilla on mukana myös laulu- ja soitinyhtye Huora.

”A’vot sie! Lemin toiseksi nuorin metalliyhtye on taas enemmän kuin liekeissä tulevasta kesästä. Keikkarintamalla on tarjolla ihan uusia tuttavuuksia, muutamat vanhat klassikot sekä kesän päättävät hikiset kesäjuhlat Huora-yhtyeen kanssa! Muotitietoinen bändimme on myös lähes pakotettu uusiutumaan keikkavaatteiden osalta, koska cargo-shortsit ovat tuoreimman tutkimuksen mukaan hirveintä, mitä vaatekaapista voi löytyä”, basisti Kai-Pekka Kangasmäki hihkuu yhtyeen julkaisemalla tiedotteella.

Vuoden alussa 70 000 Tons of Metal -risteilyllä Miamissa esiintynyt sekä huhtikuun lopulla Eläkeläisten kanssa ulkomailla reissannut Stam1na suuntaa rajojemme ulkopuolelle jälleen syksyllä. Tuolloin luvassa on yhtyeen uran toistaiseksi pisin kiertue ulkomailla Omnium Gatherumin ja islantilaisen Skálmöldin kanssa.

Tarkemmat keikkapäivät näet joko tuosta alta tai täältä.