Vader, Napalm Death, At the Gates, Autopsy, Demilich – Avulsedin juhlalevyllä kovia laulajia kovista bändeistä

27.03.2016

Espanjan death metal -veteraanijoukko Avulsed juhlii 25-vuotissynttäreitään vähän erikoisemmalla julkaisulla. Deathgeneration-nimeä kantava tupla-albumi esittelee 18 parasta biisiä bändin koko uralta – mutta kyseessä ei tasan ole mikään tavallinen kokoelmalevy.

Ensinnäkin, kaikki biisit vedetään ja miksataan uusiksi, jotta niiden fiilis heijastelisi bändin aina vain raskaammaksi kehittynyttä soundia. Toiseksi, myös biisien esittäjät arvotaan uusiksi. Avulsedin oman murisijan Dave Rottenin lisäksi studiomikin taakse on kutsuttu vaikuttava liuta death metalin tärkeimpiä solisteja, myös täältä koto-Suomesta. 16 nimeä kantava lista menee näin:

Piotr Wiwczarek (Vader), Mark ”Barney” Greenway (Napalm Death), Tomas Lindberg (At the Gates), Sven de Caluwé (Aborted), Antti Boman (Demilich), Chris Reifert (Autopsy), Per Böder (God Macabre), Anton Reisenegger (Pentagram Chile), Kam Lee (ex-Massacre), Rogga Johansson (Paganizer), Mike Van Mastrigt (ex-Sinister), Ville Koskela (Purtenance), Will Rahmer (Mortician), Ludo (Supuration), Johan Jansson (Interment), Paul Zavaleta (Deteriorot).

Että tällainen kuoleman tähtikavalkadi tiedossa ensi syksynä. Tarkkaa julkaisupäivää bändiltä ei vielä heru, mutta tilannetta voi seurata Avulsedin Facebook-sivuilta.

Lisää luettavaa