Axl Rose kiitti Guns N’ Rosesin faneja, jotka ovat tukeneet Ukrainaa – kutsui Putinia ”kylmäksi, valehtelevaksi, murhanhimoiseksi pieneksi mieheksi”

Lisäksi Rose omisti juuri päättyneen kiertueen edesmenneelle Taylor Hawkinsille.

18.07.2022

Guns N’ Roses sai juuri Euroopan-kiertueensa päätökseen, minkä johdosta laulaja Axl Rose julkaisi Twitterissä pitkän tekstin, jossa tämä kiitti kaikkia paikalle tulleita faneja sekä pahoitteli Lontoon-keikalla olleita ongelmia. Rose halusi myös omistaa kiertueen keväällä menehtyneelle Foo Fighters -rumpalille.

”Tämä on vain pieni ele. Nämä ovat isoja ja vaikeasti käsiteltäviä asioita, mutta haluamme osoittaa kunnioitusta omistamalla kiertueen ystävällemme Taylor Hawkinsille. Taylor oli hieno ihminen, jota oli aina mukava nähdä. Hän oli aina tervetullut osa kiertueita. Tämä on kamala tapaus ja hänen perheensä, ystävänsä, bänditoverit ja kaikki, jotka häntä rakastivat, ovat sydämissämme”, Rose kirjoittaa.

Rose halusi myös erikseen kiittää kaikkia bändin faneja, jotka ovat tukeneet Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutunutta Ukrainaa, jonka kansalaisille bändi kiertueen keikoilla omisti Civil War -kappaleensa. Samalla Rose teki hyvin selväksi, mitä hän ajattelee Venäjän presidentistä Vladimir Putinista.

”Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat antaneet rakkautta ja tukea ukrainalaisille taistelussa vapauden puolesta totalitaarista halintoa vastaan, jota johtaa kylmä, valehteleva, murhanhimoinen pieni mies, jonka tavoitteet ovat vanhentuneet ja joka ei anna ihmiselämälle mitään arvoa”, Rose täräyttää.

Lisää luettavaa