Axl Rose on haastettu oikeuteen syytettynä raiskauksesta

Vakavia syytöksiä.

25.11.2023

Guns N’ Rosesin laulaja Axl Rose on haastettu oikeuteen raiskauksesta.

Väitetyt tapahtumat ajoittuvat vuoden 1989 helmikuun tienoille.

Entinen Penthouse-malli Sheila Kennedy kertoo tuolloin tavanneensa Rosen New Yorkilaisessa yökerhossa. Rose oli kutsunut hänet mukaansa hotellihuoneeseen yhdessä Headbangers Ball -juontaja Riki Rachtmanin kanssa. Kennedyn mukana yökerhossa ollut ystävä ei ollut saanut kutsua, sillä Kennedyn kertoman mukaan hän ei ollut Rosen mielestä ”tarpeeksi viehättävä.”

Hotellihuoneen kylpyhuoneessa Kennedy kertoo nähneensä lukuisia reseptilääkepakkauksia, muun muassa kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon käytettävää litiumia. Poistuessaan kylpyhuoneesta Kennedy kertoo Rosen painaneen hänet seinää vasten. Tässä vaiheessa he ovat suudelleet vielä yhteisymmärryksessä.

Myöhemmin Kennedy kertoo Rosen alkaneen harrastaa seksiä toisen mallin kanssa, josta hänelle oli tullut epämukava olo. Kennedy kertoo Rosen käyttäytyneen aggressiivisesti ja hänen seksipartnerinsa oli vaikuttanut kärsivän kivuista.

Tässä vaiheessa Rosen väitetään alkaneen ehdotella ryhmäseksiä, jolloin Kennedy ja Rachtman olivat poistuneet huoneesta. Kennedy kertoo kuulleensa särkyvän lasin ääntä ja Rosen huutavan toiselle mallille:

– Vitun huora, painu vittuun täältä!

Tässä vaiheessa Rachtman oli varoittanut Kennedyä, että tilanne tulee muuttumaan ikäväksi. Kennedy kertoo Rosen sännänneen sisään Rachtmanin huoneeseen ja kysyneen Kennedyltä, mitä vittua hän siellä tekee. Sen jälkeen Rose on kanteen mukaan tönäissyt Kennedyn lattialle ja raahannut hänet hiuksista huoneeseensa kontolloimattoman raivon vallassa.

Huoneessa Rosen väitetään heittäneen Kennedyn sängylle, sitoneen hänen kätensä selän taakse ja tunkeneen peniksensä ilman kondomia väkisin hänen peräaukkoonsa.

Kennedy kertoo kärsineensä tilanteen jälkeen post-traumaattisesta stressireaktiosta joka kerta kuullessaan Guns N’ Rosesin musiikkia tai Axl Rosen nimen. Kanteen mukaan hän on myös kärsinyt tapahtuman vuoksi ahdistuksesta ja masennuksesta yli 30 vuotta ja tämä on vaikuttanut hänen uraansa haitallisesti.

Axl Rosen lakimies Alan Gutman kertoo Rosen kiistävän kaikki syytteet.

– Yksinkertaisesti sanottuna tätä ei ole koskaan tapahtunut.

Lisää luettavaa