”Bändimme jatkaa vielä” – Lamb of Godin kitaristi puhuu yhtyeen tulevasta tauosta

Viimeisimmän levynsä VII: Sturm und Drangin vuonna 2015 julkaissut jenkkiläinen metallisuuruus Lamb of God on ilmoittanut jäävänsä luovalle tauolle käynnissä olevan kiertueen jälkeen.

Bändin kitaristin Mark Mortonin mukaan kyseessä on pelkkä vetäytyminen julkisuudestaa ennen tulevia koitoksia.

– Hiljaiselo on usein aika subjektiivinen asia. Kun tällaiset jutut menevät julkisuuteen vaikkapa haastattelujen kautta, se ei tarkoita, etteikö bändimme olisi toiminnassa. Ottaa paljon aikaa kirjoittaa ja nauhoittaa näitä levyjä, joten välillä katoamme kartalta, mutta teemme kuitenkin aivan helvetisti töitä. Kun levy tulee lopulta ulos, ihmiset ovat yllättyneitä, ja kyselevät ”mistä ihmeestä tämä oikein tuli?”, Morton kertoi 107.7 The Bone -radiokanavan haastattelussa.

– Olemme vanha bändi ja kollektiivi todella luovia ihmisiä. Itse en lopeta koskaan musiikintekoa, koska teen sitä koko ajan, joten uskon, että Lamb of God katoaa hetkeksi julkisuudesta, mutta teen silti samaa juttua. Tämä on ehkä diplomaattisin tapa sanoa tämä asia. Bändi siis jatkaa vielä, ja meiltä on tulossa paljon coolia kamaa, sekä henkilökohtaisilla tasoilla että bändinä.