Bändinsä kuopannut Devin Townsend haistelee jälleen uusia tuulia – tekeillä neljä uutta albumia ja dvd

31.01.2018

Kuten jo vajaa vuosi sitten kerroimme, kanadalainen metallimusiikkivisionääri Devin Townsend oli aikeissa jäädyttää suurta suosiota nauttivan Devin Townsend Projectin.

Asia on saanut varmistuksen Devinin tuoreessa Facebook-päivityksessä, jossa mies kertoi tuoreimpia kuulumisiaan.

– Olen rundannut DTP:n kanssa kahdeksan vuotta, ja nyt on aika keskittyä projekteihin, joihin olen halunnut todella paneutua jo jonkin aikaa. Bändi on ollut mukanani hyvinä ja huonoina aikoina, ja olemme jakaneet todella upeita hetkiä – en voi puhua jätkistä liikaa hyvää, ja olen varma, että tulevaisuudessa työskentelemme vielä yhdessä.

– Työskentelen parhaillaan neljän levyn parissa. Olen parhaillaan viimeistelemässä yhtä suurimmista projekteista joita minulla on ollut onni tehdä. Se on ehdottomasti suosikkini kaikista dvd-julkaisusta, ja se on todella voimakas näytös, vaikka itse sanonkin; miksaan parhaillaan Ocean Machine Live In Plovdivin orkestereita ja kuoroja, ja kokonaisen Ocean Machine -albumin soittaminen näissä puitteissa oli todella palkitsevaa. Tämän spektaakkelin herääminen henkiin on tämän aikakauden testamentti, ja odotan todella, että pääsette näkemään sen.

– Elämä on lyhyt ja minulla on paljon sanottavaa uusilla alueilla. Tulen ehdottomasti jatkamaan keikkailua muutamilla uusilla tavoilla, ja voin kertoa, että tulossa on myös joitain kollaboraatioita.

Devin kertoo aloittavansa keikkailun ensi vuonna, joten tämä vuosi kuluu kokonaan studiohommien parissa.

Jääkäämme siis odottamaan tulevaa.

Lisää luettavaa