Barathrum, ruotsalainen ja norjalainen menivät saunaan – onko tässä viikon järjettömin haastattelu?

25.06.2015

The Flames of Azazel tarjoaa vaihtoehtoista metalliohjelmaa Tuska-viikonlopulle. Perjantaina Helsingin Lepakkomiehen lauteilla nähdään Azazel, Barathrum ja Jumalation. Lauantaina vuorossa ovat The Carnival, Ride for Revenge sekä virolainen Thou Shell of Death.

Koska useamman edellä mainitun orkesterin musikantit tunnetaan monissa liemissä marinoituneina, emme lähde analysoimaan tapahtuman luonnetta selvällä päällä emmekä kirkkaalla ajatuksella. Annamme laatikon ulkopuolella sijaitsevan pallon The Flames of Azazelin järjestäjälle Alex Anttilalle täydennettävien lauseiden muodossa.

The Flames of Azazel -tapahtuman pukeutumiskoodi on saatanallinen. Mitä se taas on, voi jokainen pähkäillä itsekseen – onko se pelkkää mustaa vai viininpunaista, vai sen yhden bändin tosi siisti paita mikä on silloin joskus reiluissa promilleissa hankittu.

Jos Azazel olisi kirja, se olisi Jörö-Jukka, koska bändi kertoo julmia tarinoita julmasta maailmasta ilman onnellisia loppuja.

Barathrum, ruotsalainen ja norjalainen menivät saunaan, löylyt olivat todella maittavat ja saunakaljojen yhteydessä kuunneltiin Demonos Sovan valitsemia AC/DC-klassikoita.

Jumalation-kesäkeiton tärkeimmät raaka-aineet ovat maissi ja herneet, koska ne kuuluvat hyvään Lovejoyn katseluiltaan ja Lovejoy tykkää metallista!

Ride for Revengestä tehtiin elokuva, jonka pääosassa on Charles Bronson ja loppukohtauksessa nähdään kuinka koko maailma palaa.

The Carnival otti autiolle saarelle mukaan soittopelit, hyviä levyjä ja kaljaa. Ei tule ihan heti hätä kotiin kun on kaljaa, siinä sitä inspiroituu soittamaan lisää uutta mahtavaa musiikkia ja välillä on hyvä vaan kuunnella hyvää musiikkia.

Haiku yhtyeestä Thou Shell of Death:

Thou Shell of Death Helsingissä
En osaa tehdä mitään haikuja
joten Thou Shell of Death Helsingissä!

Lisätiedot tapahtumasta The Flames of Azazelin Facebook-sivulla.

Lisää luettavaa