Battle Beastin Noora Louhimo ja Smackboundin Netta Laurenne yhdistivät voimansa – kuuntele tulinen single

Laurenne/Louhimo-projektin debyytti julkaistaan kesällä.

20.05.2021

Battle Beastin Noora Louhimo sekä Smackboundin Netta Laurenne julkaisevat kesällä kimppalevyn The Reckoning. Albumin julkaisijana toimii Frontiers Records ja sitä työstämässä ovat olleet Thunderstonesta tuttu kitaristi Nino Laurenne sekä rumpali Sampo Haapaniemi (Egotrippi).

”Idea yhteistyöstä Nooran kanssa on hautunut jo muutaman vuoden. Pandemian tyhjennettyä molempien kalenterit tuntui sopivalta hetkeltä pistää projekti alulle. Noora on uskomattoman lahjakas laulaja, joka taitaa niin monia eri tyylejä ja on sen lisäksi ihan mahtava tyyppi! Tuntuu myös hienolta saada kaksi tamperelaista metallilaulajaa samalle levylle perseitä potkimaan. Lisäksi saan tehdä yhteistyötä mieheni Ninon kanssa, jonka kanssa olen tehnyt levyn biisit”, kommentoi Netta.

Ensimmäisenä maistiaisena levyltä on julkaistu tulinen single Bitch Fire, jonka videon pariin pääset tuosta yltä. The Reckoning -pitkäsoitto näkee päivänvalon 9. heinäkuuta.

”Olin iloisesti yllättynyt Netan pyytäessä minua tähän mukaan. Olen jo vuosia seurannut hänen uraansa ja aina ihaillut hänen sielukasta ja voimakasta ääntään ja tapaa, jolla hän itseään ilmaisee. Kun tutustuimme projektin tiimoilta paremmin, tuntui uskomattomalta tajuta, miten paljon meillä on yhteistä laulajina ja henkilöinä – samat idolit ja vaikutteet, rakkaus soulia, bluesia ja voimakasta laulua kohtaan. Hän on kauan kadoksissa ollut sielunsisareni”, Louhimo hehkuttaa.

The Reckoning -kappalelista:

1. Time to Kill the Night
2. The Reckoning
3. Tongue of Dirt
4. Striking Like a Thunder
5. Bitch Fire
6. Hurricane Love
7. To the Wall
8. Viper’s Kiss
9. Walk Through Fire
10. Dancers of Truth

Lisää luettavaa