Behemoth herättää albuminsa kansitaiteen eloon uudella musiikkivideolla – katso tästä

Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha -video sulkee samalla I Loved You At Your Darkest -syklin.

Puolan black metal -suuruus Behemoth on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha, joka löytyy viime vuonna ilmestyneeltä A Forest -ep:ltä. Videon tuotannosta vastaa Behemothille tuttuun tapaan Grupa 13 ja videolla herätetään henkiin Sylwia Makrisin teoksia, jotka koristavat yhtyeen viimeisimmän I Loved You At Your Darkest -pitkäsoiton (2018) kansivihkoa.

”Tämä video on viimeinen osa palapelistä, joka täydentää I Loved You At Your Darkest -syklin. Levyn kampanja on ollut uskomaton ja tämä on sen mahtavat läksiäiset!” kommentoi yhtyeen nokkamies Nergal.

”Videolla on lukuisia linkkejä, jotka yhdistävät tämän aiempiin I Loved You At Your Darkest -levyn videoihin. Kaikki materiaali on korkealaatuista ja ennennäkemätöntä, ja videon tarina on tyylikäs ja mielenkiintoinen.

Behemoth suuntaa syksyllä kiertueelle Arch Enemyn, Carcassin ja Unto Othersin kanssa. Lisäksi yhtye kertoo salamyhkäisesti tiedottavansa jotain ”monumentaalista” tulevien 12 kuukauden aikana.