Behemoth-nokkamiehen Me and That Man -folkduon toinen osapuoli jätti yhtyeen – uusi levy kuitenkin tulossa

Nergal kuvaili yhteistyötä John Porterin kanssa hyvin vaikeaksi.

Me and That Man -perustajat Adam "Nergal" Darski (vas.) ja John Porter

Folk/country-duo Me and That Manin perustaneiden Behemoth-nokkamies Adam ”Nergal” Darskin ja brittimuusikko John Porterin tiet ovat eronneet. Nergal kertoi asiasta uDiscover Musicin haastattelussa ja totesi eron olleen kaikkien osapuolten kannalta paras ratkaisu.

”Se ei ollut kaikkein helpoin yhteistyö, jonka olen elämässäni tehnyt – mikä tarkoittaa sen olleen kaikkein vaikein!” Nergal nauraa.

”Homma ei vain toiminut. Jompi kumpi olisi ennemmin tai myöhemmin tappanut toisen, joten oli parempi vain erota ja pysyä hengissä.”

Nergalin mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita viime vuonna debyyttialbuminsa julkaisseen Me and That Manin loppua, vaan seuraava levy on varmasti tulossa. Hän arvioi pääsevänsä sivuprojektinsa kanssa äänityshommiin ensi vuoden puolella ja levy näkee todennäköisesti päivänvalon 2020.

”Minulla on jo mielessäni konsepti, jota en aio nyt tässä spoilata, mutta se tulee olemaan erikoinen. Se tulee olemaan jotain täysin erilaista. Kolmannella levyllä – jos sellainen tulee – olen taas valmis tekemään jotain ihan muuta”, Nergal toteaa.

”Yritän venyä mahdollisimman moneen suuntaan, kunhan vain toteutan itseäni juuri kuten tahdon. Tämä ei ole kuin Behemoth, jolla on tiukat raamit, kaikella on oma paikkansa ja se on, mitä on. Me and That Man on kuin joki, joka mutkittelee ja virtaa minne milloinkin.”