Behemothin Nergal elättelee yhä toiveita black metal -bändistä Rob Halfordin ja Ihsahnin kanssa: ”Odotan vain Robin puhelua”

Nergalin haaveissa on tehdä mustaa metallia Rob Halfordin ja Ihsahnin kanssa. Mahtaneeko kuitenkaan koskaan toteutua.

12.09.2018

I Loved You at Your Darkest -albuminsa 5. lokakuuta julkaisevan äärimetallibändi Behemothin keulahahmo Adam ”Nergal” Darski on puhunut jo pitkään suunnitelleensa black metal -metal projektia yhdessä Judas Priestin laulajan Rob Halfordin ja Emperorin Ihsahnin kanssa.

Aihe nousi jälleen esille haastattelussa:

”Odotan vain Robin puhelua. Tarkoitan, että jos hän soittaa ja sanoo ’hei, olen valmis!’, ja me olemme kiertuella vaikka Slayerin tai Metallican kanssa, minun täytyy jättää kaikki kesken ja rientää Phoenixiin, tai missä Rob ikinä asuukaan, ja tehdä parhaat mahdolliset biisit hänen laulettavakseen.

Yritän kuulostaa huvittavalta, mutta totuus on, että minä ja Ihsahn tahtoisimme todella tehdä musiikkia yhdessä, ja olisi mahtavaa saada Rob Halford laulamaan. Se olisi… enemmän kuin siistiä.”

Nergalilta kysyttiin myös, onko hän tavannut koskaan Halfordia.

”Joo, olemme tavanneet pari kertaa. Tapasimme viimeksi Wackenissa, Saksassa, muutama viikko sitten. Hän oli jälleen todella cool ja todella ystävällinen. Hän on yksi vaatimattomimmista ihmisistä. Kun miettii hänen statustaan, ja sitä, mitä hän on antanut heavy metalille, se tekee minusta vielä isomman fanin.”

Lisää luettavaa