”Biisien riffit, melodiat ja tunnelmat soivat hallitussa kaaoksessa” – Torchian seuraava levy julkaistaan italialaislafkan kautta

The Coven on metallin ja magian piiri.

Torchia
Kuva: Mikko Pylkkö

Tamperelainen melodisen death metalin lupaus Torchia on allekirjoittanut levytyssopimuksen italialaisen Rockshots Recordsin kanssa ja lafka julkaisee bändin toisen pitkäsoiton The Coven 27. maaliskuuta. Levyn on tuottanut/miksannut Hiili Hiilesmaa ja masteroinut Ted Jensen.

”Saimme albumille monipuolisen kokonaisuuden tarinoita venyttämättä kuitenkaan kokonaispituutta puutumiseen asti. Sanoitusten henki elää melankolisen noitamaisessa ympäristössä, mistä saa hyvän kuvan esimerkiksi tarkastelemalla levyn kansitaiteita. Biisien riffit, melodiat ja tunnelmat soivat hallitussa kaaoksessa, missä ei leikitä. Lopputulos onkin metallin ja magian piiri: The Coven – tarinoita varjojen maailmasta”, kommentoi bändin säveltäjä-kitaristi Ville Riitamaa.

Esimakua tulevasta tarjottiin jo syksyllä julkaistun Moon, Rise! -singlen muodossa. Voit kuunnella kappaleen täällä.

Julkaisun myötä yhtye suuntaa suoraan keikoille niin kotimaahan kuin Eurooppaan. Tähän mennessä on julkistettu seuraavat keikkapäivät:

28.2. Yo-talo, Tampere. Mukana myös Omnium Gatherum, Mors Principium Est ja Voidfallen
10.4. Haukka Music Bar, Kotka. Mukana myös Vorna
25.4. Kuudes Linja, Helsinki. Mukana myös Vorna
8.5. Bar 15, Seinäjoki
9.5. 45 Special, Oulu. Mukana myös Mors Principium Est, Mors Subita ja Voidfallen
6.6. Sala Rock City, Valencia, Espanja. Mukana myös Lujuria ja Suru