Blashyrkh kutsuu taas – Immortal tiedottaa uudesta levystä

Kitaristi Demonaz sanoo olevansa lopputuloksesta erityisen ylpeä.

24.10.2022

Norjalainen black metal -legenda Immortal on saanut uuden levynsä valmiiksi.

Yhtyeen kymmenennen pitkäsoiton nimi on War Against All ja se julkaistaan Nuclear Blastin kautta joskus ensi vuoden puolella. Kappalelistan ja Mattias Friskin tekemän kansitaiteen voit tarkistaa jo tuosta alta.

”Vaikka studiotyö onkin välttämätöntä ultimaattisen levyn tekemisessä, kirjoitusprosessi on yhä suosikkiosuuteni, luonnollisesti. Kirjoitan yhä kaikki musiikit ja sanoitukset kotona samalla vanhalla fiiliksellä. Black metalin varhaiset ajat inspiroivat minua eniten – kylmät yöt metsässä ja vuorilla talvisen kuun alla. Se pitää henkeä ja kaiken musiikkimme perustuksia yllä”, kitaristi Demonaz kommentoi.

Demonazin ja sessiomuusikoiden soittaman War Against All -levyn on tuottanut Arve Isdal. Se äänitettiin Norjan Bergenissä Conclave & Earshot studiolla, jossa Demonaz äänitti bändin myös edellisen Northern Chaos Gods (2018) -albumin kitarat ja laulut.

”He tekivät myös tämän levyn suhteen hyvää työtä ja oli todella miellyttävää palata takaisin. Olen erityisen tyytyväinen tähän lopputulokseen. Sen kitarasoundi on pistävän kylmä, mutta tuotanto on silti hyvin voimakas.”

”Immortal ei ole koskaan tehnyt kompromisseja visionsa suhteen vaan olemme joka julkaisulla vieneet fanimme matkalle Blashyrkhiin kaikkein synkimmällä ja ilkeimmällä mahdollisella musiikilla. Nämä kappaleet eivät tee poikkeusta siihen. Olen ylpeä levystä enkä malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan sen.”

War Against All -kappalelista:

1. War Against All
2. Thunders Of Darkness
3. Wargod
4. No sun
5. Return To Cold
6. Norlandihr
7. Immortal 
8. Blashyrkh My Throne

Lisää luettavaa