Blaze Bayley chileläislehdelle: Ex-Iron Maiden -nokkamies Paul Di’Annolla syöpä

06.07.2016

Chileläisen HumoNegron mukaan Bruce Dickinsonia Iron Maidenissa 90-luvun puolivälissä paikannut Blaze Bayley kertoo hyvän ystävänsä, myös entisen Iron Maiden -vokalistin Paul Di’Annon sairastavan syöpää.

Di’Anno joutui perumaan Brasilian kiertueensa viime kuussa jouduttuaan tuntemattomasta syystä sairaalahoitoon. Di’Annon Facebook-sivuilla kerrotaan miehen päässeen pois hoidosta heinäkuun alussa, mutta on lääkärien määräyksestä perunut elokuuksi kaavaillun festivaalikeikkansa Espanjassa.

Maailmankiertueella olevan Blaze Bayleyn oli tarkoitus heittää keikkoja Di’Annon kanssa, mutta kyseiset konsertit peruuntuivat.

– Paul on juuri nyt sairaalassa. Hänellä on todettu syöpä ja hänellä on myös ongelmia polviensa kanssa, joten hän joutunee olemaan sairaalassa vielä varmaan neljä kuukautta [tieto Di’Annon kotiutumisesta julkaistiin haastattelun jälkeen, toim.huom.]. Hän voi kuitenkin hyvin ja hoidot tehoavat, Bayley kommentoi ystävänsä tilaa.

Di’Annon bändi Architects of Chaoz valotti toukokuussa Paulin terveydentilaa Facebook-sivuillaan, jossa myös annetaan ymmärtää syövän olevan hyvin todennäköinen. Paul Di’Anno tai hänen edustajansa eivät ole kommentoineet tai vahvistaneet diagnoosia.

Lisää luettavaa