Bloodred Hourglass löi uutta levyä enteilevän singlelekan pöytään – kappale on lähtöisin uuden kitaristin kynästä

Tulevaa levyä kuvaillaan bändin monipuolisimmaksi.

12.02.2021

Melodista death metalia paukuttava Bloodred Hourglass on tänään julkaissut uuden singlen Drag Me the Rain. Kyseessä on ensimmäinen julkaisu sitten edellisen Godsend-pitkäsoiton (2019) ja kappale tarjoaa ensimmäisen maistiaisen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta uudelta pitkäsoitolta, jolla on myös mukana bändin uusi jäsen, kolmanneksi kitaristiksi pestattu Eero Silvonen.

”Tämä oli ensimmäinen kappale, jonka Eero teki meille tultuaan mukaan levyn tuotantovaiheessa. Suoraviivainen bängeri, jossa on tuoretta tarttuvuutta ja rosoa. Kappale tulee varmasti toimimaan hyvin myös keikoilla”, kommentoi solisti Jarkko Kaukonen ja avaa lisäksi tulevaa levykokonaisuutta hieman tarkemmin:

”Levy tulee olemaan tähän mennessä henkilökohtaisin ihan heittämällä. Se on introspektiivinen matka menetyksestä, elämän hukatuista mahdollisuuksista ja rakkaudesta, jonka kaiken kruunaa surullisuus.”

Kitaristi Lauri Silvonen kuvailee tulevaa levyä musiikillisesti puolestaan monipuolisimmaksi Bloodred Hourglassin tuotokseksi koskaan.

”Levy sisältää hitaimman kappaleen, jonka olemme tehneet, mutta myös kaikkein aggressiivisinta mättöä. levy on täynnä surua ja iloa, brutaaliutta ja tarttuvuutta – täydellinen melodeath-vuoristorata, aivan kuten halusimmekin”, kitaristi tiivistää.

Lisää luettavaa