Bloodred Hourglassin keikkakalenteriin uusia lisäyksiä – yhtye esiintyy keväällä Turussa, Tampereella ja Kuopiossa

Yhtye solmi hiljattain merkittävän keikkamyyntisopimuksen ulkomaille.

08.02.2023

Mikkelistä lähtöisin olevan Bloodred Hourglassin keikkakalenteriin on tullut uusia lisäyksiä jo aiemmin varmistuneiden esiintymisten lisäksi. Yhtye esiintyy pääsiäisviikonlopun yhteydessä Turussa ja Tampereella sekä huhtikuun lopussa Kuopiossa. Tämän lisäksi yhtye nähdään kevään kuluessa myös Kempeleessä sekä Turun ja Tukholman väliä seilaavalla Merihelvetti-risteilyllä. Kesällä yhtye suuntaa puolestaan festarilavoille.

Kansainvälisille vesille tähtäävä yhtye solmi viime vuoden puolella sopimuksen muun muassa Nightwishin edustajina tunnetun management-jätti Till Dawn They Countin kanssa. Nyt bändi on napannut toisen merkittävän kansainvälisen yhteistyökumppanin, sillä sen ulkomaan-keikkamyjänä toimii tästä eteenpäin Contra Promotions, jonka rosteriin kuuluvat muun muassa Blind Channel, Beast in Black, Electric Callboy, Epica ja Insomnium.

Yhtyeen kuudes studioalbumi julkaistaan syksyllä. Levyltä julkaistiin viime syksynä ensimmäinen single In Lieu of Flowers ja lisää singlenostoja on luvassa kevään aikana.

Bloodred Hourglassin tulevat ja tähän mennessä julkaistut keikat Suomessa:

31.3. Z-Rock, Kempele
7.4. Apollo, Turku
8.4. Olympia, Tampere
15.4. Merihelvetti 2023
29.4. The Circus, Kuopio
16.6. Tuhdimmat Tahdit, Tampere
21.6. Nummirock, Nummijärvi
28.7. Saimaa Sounds, Mikkeli

Lisää luettavaa