Bollocks! Sunnuntailounaaksi ennennäkemätöntä materiaalia siitä, kun soitto ei suju ja hommat menee vihkoon

Tällä kertaa tarjoilu sakkaa.

05.11.2023

Herttainen tubettajapariskunta, King Crimsonin nokkamies Robert Fripp ja hänen muusikkovaimonsa Toyah Willcox julkaisevat joka sunnuntai kotonaan kuvaamansa muutaman minuutin videon, jossa he esittävät musiikkia usein hyvinkin mielikuvituksellisissa tällingeissä.

Tämän viikon jaksossa nähdään tutun musiikkiesityksen lisäksi myös jotakin, mitä aiemmista osista on jätetty pois, nimittäin pieleen menneitä otoksia. Tätä vähemmän putkeen mennyttä materiaalia on ilahduttavasti yli puolet jaksosta.

Vaikka herra Frippillä on varsin kurinalaisen ja tiukkaotteisen miehen maine musiikkiasioissa, ainakin näillä kotivideoilla hän kuittaa useimmat soittovirheensä lyhyesti ja sympaattisesti äyskähtämällä peribrittiläiseen tapaan vain ”bollocks.” Sananmukaisesti käännettynä tämä tarkoittaa kiveksiä, mutta britit viljelevät ilmaisua muun muassa pienten vastoinkäymisten tai pötypuheiden äärellä.

Orjallisesta kurista ei muutenkaan ole tietoakaan, kun varttunut pariskunta kikattaa toisilleen milloin minkäkin erheen takia.

Alta pääset katsomaan tämän viikon jakson.

Lisää luettavaa