Borknagar julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta levyltään – ”Tämä oli helppo valinta”

True North ilmestyy myöhemmin syksyllä.

02.08.2019

Progressiivista äärimetallia soittava norjalaisyhtye Borknagar on julkaissut ensimmäisen singlelohkaisun 27. syyskuuta ilmestyvältä True North -pitkäsoitoltaan. Kappale on nimeltään The Fire That Burns ja sen voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Näin 11. levymme julkaisun kynnyksellä meidän on luonnollisesti tarkisteltava pitkää historiaamme, tekemäämme musiikkia ja niitä taisteluja, joita olemme taistelleet musiikin nimessä. Vielä näin yli 25 vuoden jälkeenkin seisomme jykevästi musiikillisen visiomme takana ja olemme valmiita jälleen uudelle matkalle”, tuumaa kitaristi ja perustajajäsen Øystein G. Brun.

”Joten kun tuli aika valita ensimmäinen julkaistava kappale, tämä oli helppo valinta. Ei sen vuoksi, että se edustaa levyä kokonaisuutena eikä sen vuoksi, että se edustaisi jotain musiikillista huipentumaa – True North on aivan liian monipuolinen, jotta siltä voisi noin vain valita yhtä edustajaa. Se valittiin enemmän sen luonteen vuoksi – se on uskollinen Borknagarin musiikilliselle perinnölle ja ennen kaikkea se käsittelee nimensä mukaisesti tulta, joka palaa ikuisesti. Sitä kipinää, joka tekee elämästä kuolemaa suuremman mahdollisuuden. Nauttikaa!”

Lisää luettavaa