Brasilian black metal -mammutti Mystifier allekirjoitti merkittävän diilin – 17 vuoden mittainen levytystauko pian ohi

Edellisen albuminsa vuonna 2001 julkaissut Mystifier palaa julkaisukantaan.

05.04.2018

Vuonna 1989 Brasiliassa syntynyt black metal -kultti Mystifier tunnetaan uransa alkuvuosien Wicca– ja Göetia-kokopitkistään (1992, 1993). Sen jälkeen julkaisutahti on ollut hyvin verkkaista, ja neljäs sekä toistaiseksi viimeisin levynsä Profanus ilmestyi vuonna 2001.

Nyt bändi on allekirjoittanut levytyssopimuksen maineikkaan Season of Mistin kanssa ja uusi albumikin on tekeillä.

– Olemme olleet tien päällä 29 vuotta ja viimeisimmän levyn julkaisusta on 17 vuotta. Olemme viimein kirjoittaneet sopimuksen uudesta levystä yhdelle suurimmista äärimetallilevy-yhtiöistä, bändi hekumoi tiedotteessaan.

– Meidät esiteltiin Season of Mistin pomolle Michael Berberianille Rotting Christin kanssa soitetun Bloodshed Rituals 2016 -Euroopan-kiertueen aikana, mutta emme olisi koskaan uskoneet pääsevämme osaksi niin mainiota lafkaa.

– Odotamme yhteistyömme muodostuvan tuottoisaksi kaikille osapuolille, ja osoitamme myös kiitollisuutta jokaiselle fanille, tuottajalle, valokuvaajalle, ääni- ja valomiehelle, fanilehdelle, levy-yhtiölle, kiertuemanagerille, sekä jokaiselle, joka on ollut osa meidän pitkää undergroundhistoriaamme.

Tulevan levyn sisällöstä, julkaisupäivästä, tai muistakaan tiedoista ei ole vielä mitään havaintoja, mutta kiekko lienee ulkona vielä tämän vuoden puolella.

Muistutettakoon, että Mystifier esiintyy myöhemmin tänä vuonna Suomessa järjestettävässä Heavy Metal Cauldron -tapahtumassa yhdessä mm. Gospel of the Hornsin ja Denial of Godin kanssa.

Lisää luettavaa