Breaking Benjaminin tuleva albumi juhlistaa yhtyeen faneja

Uusi albumi julkaistaan alkuvuodesta.

28.10.2019

Yhdysvaltalainen post-grunge-yhtye Breaking Benjamin julkaisee 24. tammikuuta uuden albuminsa Aurora. Albumi sisältää uusia versioita joistain yhtyeen uransa aikana julkaisemista  hiteistä, esimerkkeinä Angels Fall, Failure ja Dance With the Devil. Hittien uudelleenversiointien lisäksi albumilta löytyy myös yksi uusi kappale, nimeltään Far Away. Albumin kappalelistan näet kokonaisuudessaan rullaamalla uutisen loppuun.

Uudella albumilla kuullaan myös useita vierailijoita, esimerkiksi Scooter Ward (Cold) ja Adam Gontier (Saint Asonia, ex-Three Days Grace).

Yhtyeen solisti Ben Burnley on kuvaillut tulevaa albumia seuraavasti:
”Tämä albumi on juhlistus upeille faneillemme; niin niille, jotka ovat olleet täällä siitä asti kun ovat kuulleet So Coldin ensimmäistä kertaa (vuonna) 2004, ja uusille, jotka ovat liittyneet mukaamme tällä mahtavalla matkalla matkan varrella. Olemme aina jakaneet uniikin emotionaalisen yhteyden musiikkiimme faniemme kanssa ja tämä albumi määrittelee nuo synkät ja euforiset ajat. Milloin oletkin liittynyt matkan varrella Auroraan, tämä on sinulle. Kiitos.”

Aurora (24.1.2020)

1. So Cold
2. Failure feat. Michael Barnes
3. Far Away feat. Scooter Ward 
4. Angels Fall
5. Red Cold River feat. Spencer Chamberlain
6. Tourniquet 
7. Dance With The Devil feat. Adam Gontier
8. Never Again 
9. Torn In Two 
10. Dear Agony feat. Lacey Sturm 

 

Lisää luettavaa