Bruce Dickinson saapuu Suomeen – Iron Maiden -laulaja vierailee elämäkertakirjansa signeeraustilaisuuksissa

Dickinsonin omaelämäkerran suomennettu painos julkaistiin 20. marraskuuta.

Kuva: Timo Isoaho

Bruce Dickinson vierailee Suomessa 4.-5. joulukuuta juuri julkaistun omaelämäkertakirjansa signeeraustilaisuuksien tiimoilta. Iron Maiden -laulaja signeeraa kirjaansa Helsingissä maanantai-iltana Suomalaisessa Kirjakaupassa ja tiistaiaamuna Akateemisessa kirjakaupassa.

Odotettu omaelämäkerta What Does This Button Do? on rohkea, rehellinen, älykäs ja äärimmäisen viihdyttävä kurkistus seikkailijan ja luovan neron elämään, sydämeen ja mieleen. Se kuvaa perusteellisesti rocklegendan elämää, rakkauden kohteita ja ajatuksia. 20. marraskuuta ilmestyneen suomenkielisen version suomennoksen tarkistajana toimi rocktoimittaja, kustannustoimittaja Samuli Knuuti.

”Miekkailua, lentämistä, Macbethin noitia, sodan runtelema Sarajevo, vanhemmat jotka kiersivät yökerhoja pyörittämässä villakoirasirkusta, esiintymisasuja joista oli vähällä saada sähköiskuja, tappamattomissa oleva Eddie-hirviö…ja tietenkin kaksi tonnia hevosenlantaa. Bruce Dickinsonilta, renessanssimieheltä joka on jo kohta 40 vuotta piilottanut älyään ja mielikuvitustaan usein aiheetta pöhkönä pidettyyn musiikkityyliin, ei tavallista omaelämäkertaa odottaisi. Eikä sellaista saakaan” Samuli Knuuti summaa.

BRUCE DICKINSONIN SIGNEERAUSTILAISUUDET HELSINGISSÄ

Maanantaina 4.12.2017
Suomalainen Kirjakauppa, Aleksanterinkatu
18.00-19.30
Kirjailija ja Iron Maiden -fani Tuomas Kyrö haastattelee Bruce Dickinsonia. Haastattelun jälkeen Bruce Dickinson signeeraa uutta kirjaansa.

Tiistaina 5.12.2017
Akateeminen Kirjakauppa, Keskuskatu
9.00-10.30
Huomio! Akateeminen Kirjakauppa avaa ovensa jo klo 8.30.

Lisätietoja signeeraustilaisuuksista kirjakauppojen kotisivuilta sekä sosiaalisesta mediasta.