Brutalfestin koko ohjelmisto julki – tapahtuma levittäytyy Helsingin lisäksi Turkuun ja Tampereelle

Tarjontaa täydentävät muun muassa Brutal Sphincter, Mephitic Corpse ja Necropsy Odor.

23.02.2024

Toukokuun 24.-25. Helsingin On the Rocksissa ensimmäistä kertaa järjestettävä brutaaliin death metaliin sekä grindcoreen painottuva Brutalfest on saanut ohjelmistonsa valmiiksi. Tarjontaa täydentävät muun muassa belgialainen grindcoreilmiö Brutal Sphincter sekä jenkkiläiset Mephitic Corpse ja Necropsy Odor, joiden oli alun perin tarkoitus esiintyä omalla keikallaan toisaalla.

”Pari viikkoa sitten Metallihelvetin Jussi Helenius kirjotti mulle mesessä että nyt on saatana irti taas. Helsinki Deathfestin Ilkka Laaksonen oli buukannut päällekkäin nää legendaariset jenkkigrindcorebändit Looseen Brutalfest-perjantaiksi. Helenius oli että what are the odds ku tää on kuitenkin niinku marginaalien marginaalia. Sehän ite tykittelee samaa genreä Cannibal Accidentissa joka esiintyy myös perjantaina”, selventää Brutalfestiä järjestävän Elektrik Productsin Juha Virtanen.

”No mä soitin Ilkalle tai Ilkka soitti mulle tai kuka muistaa ja tultiin khyl aika nopeasti lopputulokseen että tää on puhtaasti win-win jos yhdistetään nää ja pelkästään vituttaa jos ei. Niin sitten tehtiin. Vaikka sivutuotteenahan Rockin bändiennätykset taitaa paukkua, sillä molempina iltoina on nyt vittu seitsemän bändiä. Ei voi midist. Eikä käy kyllä miksaajaa kateeks, huhhuh!”

Samalla Brutalfest levittäytyy Helsingin lisäksi myös Turkuun ja Tampereelle, jossa rymistellään astetta pienimuotoisemmilla kattauksilla. Brutalfest Turku järjestetään torstaina 23.5. Nirvanassa, Brutalfest Tampere puolestaan lauantaina 25.5. Varjobaarissa. Katso alta kaikkien paikkakuntien esiintyjäjaot. Liput kaikkiin Brutalfesteihin myy Tiketti.

Brutalfest Helsinki, On the Rocks
Perjantai 24.5.: Fearmonger, Disguised Malignance, I, Cursed, Cannibal Accident, Omnivortex, Brutal Sphincter (BE), Analepsy (PT)
Lauantai 25.5.: Mjölkburg, Cumbeast, Galvanizer, Necropsy Odor (US), Ratface, Mephitic Corpse (US), Rotten sound

Brutalfest Turku, Nirvana
Torstai 23.5.: Analepsy (PT), Omnivortex, I, Cursed, Guts

Brutalfest Tampere, Varjobaari
Lauantai 25.5.: Analepsy (PT), Brutal Sphincter (BE), Omnivortex, Cannibal Accident, Buryfication

Lisää luettavaa