Butcher Babiesin Heidi Shepherd: ”Teet itsellesi karhunpalveluksen, jos kuuntelet vain ja ainoastaan metallia”

Ei kannata fakkiutua, muistuttaa Shepherd.

27.07.2023

Hiljattain Tuskassa vierailleen Butcher Babiesin Heidi Shepherd puhuu tuoreessa Audio Ink Radion haastattelussa asiasta, joka useimmille on varmasti itsestäänselvyys, mutta joillekin ei: monipuolisuus on hyväksi myös musiikin kuuntelemisessa ja eritoten, jos teet musiikkia itse.

”On paljon uusia bändejä, jotka julkaisevat upeaa musiikkia. Arvostan erityisesti sitä, kun tehdään kokeiluja ja jotain erilaista. Ei toisteta samaa levyä uudestaan ja uudestaan. Pidän myös siitä, miten eri genret sekoittuvat. Olen suuri hip hopin ystävä ja rakastan myös kantria. Pidän oikeasti kaikesta musiikista. On hienoa nähdä, miten eri genret sekoittuvat ja nähdä, miten vaikka kantri- ja hip hop -fanit tutustuvat sitä kautta metalliin. Metallimusiikki tarvitsee sitä, me kaikki tarvitsemme sitä. Tarvitsemme ylipäänsä avoimuutta musiikinrakastajien keskuudessa”, Shepherd tuumaa.

”Rakastan (räppäri) Doja Catia. Hän on enemmän ’metal’ kuin useimmat tuntemani metallipäät. Hän on niin cool. Kaikenlainen artistius ansaitsee kunnioitusta. Monesti minusta tuntuu, että meille hoetaan: ’Sinun pitää tykätä vain metallista’. Mielestäni teet itsellesi karhunpalveluksen, jos kuuntelet vain ja ainoastaan metallia.”

”Minä voin kuunnella raskainta deathcorea tyyliin Slaughter to Prevailia ja perään Lainey Wilsonia, joka on yksi tämän hetken suosikkiartisteistani. Hän dominoi kantrilistoja, mutta on aivan kuten me. Luin jostain hänen yrittäneen American Idoliin seitsemän kertaa ja pudonneen The Voicesta. Mutta nyt hän on koko kantriskenen kuumin juttu. Rakastan tuollaisia menestystarinoita ja ne inspiroivat minua suuresti ja saavat jatkamaan ovien koputtelua.”

Lisää luettavaa