Cattle Decapitation- ja Six Feet Under -nokkamiehet ilmiriidoissa

07.11.2012

Niin leppoisaa ja välitöntä imagoa kuin Six Feet Underin Chris Barnes pitääkin yllä, Cattle Decapitationin (kuva) Travis Ryan on sitä mieltä, että ukon ego on astronomisen kokoinen.

Tämä kävi ilmi sen jälkeen, kun Cattle Decapitation hyppäsi pois Six Feet Underin vetämältä The Autumn Apocalypse -jenkkikiertueelta. Travis Ryan kommentoi asiaa Blabbermouthin mukaan Facebook-sivullaan jyrkin sanakääntein.

– Chris Barnes on pelkkä vitun keskinkertaisuus. Me jätämme Chris Barnes Show’n nyt. Ihmiset, menkää Chris Barnes Show’hun ja ostakaa heidän paitojaan, he tarvitsevat sitä kipeästi.

Ryan jatkoi, että Barnes ei kestänyt sitä, että lämppärinä toiminut Cattle Decapitation möi enemmän paitoja kuin SFU. Asiat eskaloituivat siihen pisteeseen, että Barnes mainitsi bändin huonossa valossa lavalla. Ryan meni backstagelle kysymään, että mitäs tämä tämmöinen on, ja Barnes kuulemma huitaisi häntä yllättäen.

– Ei ollut mitään tappelua. Barnes huitaisi minua ja juoksi bussiin. Muutama ihminen näki tapauksen. Minä kerroin hänen kiertuemanagerilleen asian laidan, keräsin meidän myyntipöytämme kasaan ja lähdin.

Barnes vastasi Twitterissä, että ”jos syö tofua, ei pärjää tappelussa”, mutta kiisti lopulta lyöneensä Ryania. Ketä tässä nyt uskoisi sitten.

Lisää luettavaa