Cattle Decapitationiltä ulos harvinaisuuksia tihkuva kokoelmalevy – ensimmäinen sinkkuirrotus on kovaa tavaraa!

Kekseliäästi nimetyltä kokoelmalta löytyy laaja kattaus Cattle Decapitation -harvinaisuuksia.

21.09.2018

Hiljattain miehistöään kasvattanut grindcorenmakuinen death metal -yhtye Cattle Decapitation kertoi ilmoittavansa suurista asioista 20. syyskuuta.

Tämä suuri ilmoitus koskee kauan vireillä ollutta kokoelmaa, joka koostuu biisiharvinaisuuksista.

Veganismin puolesta puhunut bändi on nimennyt julkaisun nerokkaasti Medium Raritiesiksi ja sen julkaisupäivä on 23. marraskuuta.

Medium Rarities tulee sisältämään 23 kappaletta, jotka ovat joko ennenjulkaisemattomia studioraitoja, loppuunmyydyiltä julkaisuilta löytyviä biisejä, covereita, tai fanien korviin kantautumatonta tavaraa ajalta ennen Human Jerky -ep:tä (1999).

Laulaja Travis Ryan on työskennellyt kokoelman parissa jo kauan:

”Aloitin projektin kymmenen vuotta sitten, ja homma jäätyi, koska emme löytäneet mistään puuttuvaa bonusraitaa To Serve Man -levyltä (2002). No, biisi löytyi lopulta sanoituksien kanssa ja se siivitti meidät jälleen työntekoon, ja nyt julkaisu on viimein valmis! On hienoa, että myös Wes Benscoterin hieno kansitaide pääsee viimein esiin. Hullua, että olen pantannut tätä teosta jo vuosikymmenen ajan…”

Ensimmäisenä maistiaisena kokoelmalta annetaan lihaisa An Exposition of Insides, joka ilmestyi alkujaan Monolith of Inhumanity -kiekon (2012) bonusraitana:

Lisää luettavaa