Cattle Decapitationin perustajajäsen, The Locust -rumpali Gabe Serbian on kuollut

Serbian oli kuollessaan 44-vuotias.

02.05.2022

Sandiegolaisen hardcore-yhtye The Locustin pitkäaikainen rumpali Gabe Serbian on kuollut 44-vuotiaana. Yhtye kertoi suru-uutisesta some-kanavissaan. Serbianin kuolinsyytä ei ole vahvistettu.

The Locustin lisäksi Serbian tunnettiin deathgrind-yhtye Cattle Decapitationin perustajajäsenenä. Serbian oli mukana bändin ensimmäisillä demoilla ja ep-julkaisuilla, mutta erosi ennen vuoden 2002 To Serve Man -debyyttipitkäsoiton julkaisua. Hän vaikutti urallaan lisäksi muun muassa noise rock -yhtye Holy Molarissa, hardcore-bändi Retoxissa sekä punkia ja jazzia sekoitelleessa Zu-yhtyeessä.

Serbian kuului myös rumpali Dave Lombardon (ex-Slayer, Testament) basisti Justin Pearsonin (The Locust, Retox) ja kitaristi Michael Crainin (Retox) perustaman Dead Cross -yhtyeen alkuperäiskokoonpanoon. Serbian toimi bändin laulajana muutamilla keikoilla ja We’ll Sleep When They’re Dead -singlellä sekä äänitti myös osuutensa yhtyeen debyytille, mutta lähti bändistä ennen levyn julkaisua. Faith No Moren Mike Patton otti Serbianin paikan bändissä ja korvasi myös tämän lauluosuudet omillaan lopulta vuonna 2017 ilmestyneelle esikoislevylle.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa