Cavalera-veljekset Piper-tytön piinapenkissä – Max kertoo tarinan, miten hän pyysi Justin Timberlakelta nimikirjoitusta

Mikäli Kids Interview Bands -Youtube-kanava ei vielä ole tuttu, on sen idea nimen mukaisesti yksinkertainen: ala-asteikäiset lapset haastattelevat artisteja ja kyselevät näiltä mitä haluavat. Vuonna 2012 alkaneen sarjan haastattelijoina toimivat ohiolainen sisarpari sekä heidän ystävänsä ja sarjassa on haastateltu tähän mennessä yli 350 artistia Ellie Gouldingista Slayeriin ja Dillinger Escape Planiin.

Hiljattain haastateltaviksi päätyivät Cavaleran veljekset Max ja Iggor, jotka joutuvat Piper-tytön tiukkaan piinapenkkiin. Cavalerat joutuvat muun muassa pohtimaan, mitä pelkäävät eniten maailmassa ja ketä he imitoivat peilin edessä.

Piper tiedustelee lisäksi, pyytävätkö he koskaan muilta artisteilta nimikirjoituksia. Max kertookin tarinan siitä, miten hän metsästi Ozzy Osbournen juhlissa nimikirjoituksen poppari Justin Timberlakelta. Iggor (jolla on muuten tyylikäs Mariah Carey -paita) puolestaan sanoo olevansa niin ujo, että hänen täytyy pyytää vaimoaan kysymään muilta nimmareita ja yhteiskuvia.

Katso juttutuokio alta ja sen jälkeen vaikka hauskat pätkät Mastodonin Brann Dailorin, Melvins-yhtyeen, Anthraxin tai Kornin kanssa.