Charlie Benante julkaisi kuvia Panteran treeneistä – ”Tunteet nousevat pintaan”

Anselmo, Brown, Wylde ja Benante nousevat yhdessä ensimmäistä kertaa lavalle joulukuun alussa.

21.11.2022
Phil Anselmo, Rex Brown, Zakk Wylde ja Charlie Benante.
Kuva: Anselmo: Kevin Nixon/Future/Shutterstock/AOP, Brown: Rob Monk/Future/Shutterstock/AOP, Wylde: Jason Sheldon/Shutterstock/AOP, Benante: Rmv/Shutterstock/AOP

Laulaja Phil Anselmo, basisti Rex Brown, kitaristi Zakk Wylde ja rumpali Charlie Benante nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle Pantera-nimen alla 2. joulukuuta Meksikossa Hell & Heaven Metal Festeillä. Panteran ”uuden tulemisen” tarkoituksena on juhlistaa yhtyeen musiikkia ja perintöä sekä tehdä kunniaa edesmenneiden Dimebag Darrellin ja Vinnie Paulin muistoille.

Anthrax-rumpali Benante julkaisi nyt ensimmäisiä kuvia nelikon treeneistä New Orleansista, jossa ryhmä viettää seuraavat viikot tuleviin keikkoihin valmistautuen.

”Olemme todella pistäneet sydämemme ja sielumme peliin. Tässä on kyse rakkaudesta Vinnietä ja Dimeä, faneja ja musiikkia kohtaan. Nautin suuresti näiden kappaleiden soittamisesta ja ne kuulostavat mahtavilta! Tunteet nousevat pintaan ja alan vasta nyt sisäistämään koko tämän asian. Nähdään pian. Minä olen drinkin tarpeessa”, Benante kirjoitti some-julkaisunsa saatteeksi.

Pantera on julkistanut jo ensimmäiset Euroopan-keikkansa kesälle 2023. Yhtye esiintyy muun muassa Sweden Rockissa, Saksan Rock Am Ringissä ja Rock Im Parkissa sekä Norjan Tons of Rock -festareilla.

Lisää luettavaa