Children of Bodom -basisti mukaan uuteen rockyhtyeeseen – mukana myös Lapkon ja Disco Ensemblen jäseniä

Moon Shot soittaa moniulotteista rockia.

22.01.2020

Fullsteam Agency tiedottaa solmineensa keikkamyyntisopimuksen uuden Moon Shot -nimisen rockyhtyeen kanssa. Vaikka yhtye onkin uusi, sen riveistä löytyy paljon nähneitä ja kokeneita konkareita – kokoonpanoon kuuluvat nimittäin laulaja Ville Malja (Lapko, Dallas Kalevala), kitaristi Jussi Ylikoski (Disco Ensemble), basisti Henkka Seppälä (Children of Bodom) ja rumpali Mikko Hakila (Disco Ensemble).

”Tuntuu jopa vähän epätodelliselta, kun mietin Moon Shotia, sen uusia biisejä ja kokoonpanoa. Tämä on yksinkertaisesti niin siisti juttu. Olen todella fiiliksissä, että olen osa tätä uutta moniulotteista rockyhtyettä”, Ylikoski fiilistelee.

Yhtyeen musiikin kuvaillaan saaneet innoitusta erityisesti vuosituhannen taitteen kitaravetoisesta rockista. Ylikoski kertoo Soundi-lehden haastattelussa studiosessioiden olevan parhaillaan käynnissä ja ensimmäisten biisijulkistusten tulevan joskus alkusyksyllä, mikäli aikataulut vain pitävät. Näistä ensimmäisistä julkaisuista ja keikoista tiedotetaan tarkemmin myöhemmässä vaiheessa.

”Tähän asti olen aina naurahtanut ajatukselle, että parhaat asiat tapahtuisivat jotenkin omalla painollaan. Nyt on kuitenkin todettava, että siitä hetkestä, kun kuunneltiin ensimmäiset Jussin demot ja alettiin tosissaan hommiin niin fiilis on ollut enemmän kuin kupliva. Tuhannet keikat ja lukemattomat levyt aikaisemmissa bändeissä ovat opettaneet myös tarvittavaa nöyryyttä musan edessä. Moon Shot on enemmän kuin osiensa summa”, hehkuttaa vuorostaan Malja.

Lisää luettavaa