Children of Bodomin Jaska Raatikainen liittyi Swallow the Sun- ja Rytmihäiriö-miesten uuteen bändiin

Mercury Circle julkaisee esikois-ep:nsä huomenna.

13.08.2020

Swallow the Sunista tutun Jaani Peuhun perustama Mercury Circle -yhtye on kiinnittänyt riveihinsä viime vuonna lopettaneen Children of Bodomin rumpalin Jaska Raatikaisen.

”Kuluva vuosi on ollut minulle rankka eikä pelkästään maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi. Tunteet ovat vaihdelleet rajusti joka suuntaan. Lähdettyäni Children of Bodomista on ollut todella vaikea tehdä mitään tarkkoja tulevaisuudensuunnitelmia”, Raatikainen avaa somessa, miten hän päätyi mukaan bändiin.

”Sitten eräs ystäväni soitti ja pyysi liittymään bändiin ja soittamaan myöhemmin tänä vuonna äänitettävälle debyyttilevylle. Ensin ajattelin, etten pysty nyt tekemään mitään isoja päätöksiä. Mutta sitten kuulin ne demonauhat. Seuraavana päivänä kerroin, että musiikki teki minuun niin suuren vaikutuksen etten voi missata tätä mahdollisuutta. Artistille elämän tarkoitus on luoda jotain ja minä todella tarvitsin tätä. Bändin musiikki on jotain sellaista, jota en ole kuullut pitkään aikaan ja täysin erilaista kuin se, jota olen soittanut koko ikäni.”

Peuhun ja Raatikaisen lisäksi bändin kokoonpanossa vaikuttaa muitakin tuttuja hahmoja. Mukana ovat nimittäin Jussi Hämäläinen (The Chant, Hanging Garden), Juppe Sutela (To/Die/For) sekä Ande Kiiski (Rytmihäiriö, Sleep of Monsters).

Mercury Circlen debyytti-ep The Dawn of Vitriol ilmestyy huomenna eli perjantaina 14.8.

Lisää luettavaa