Children of Bodomin uuden musiikkivideon ovat animoineet australialaiset opiskelijat

Videon animointiin kului aikaa huimat 3000 tuntia.

03.11.2019

Äskettäin nykykokoonpanolla lopettamispäätöksestään ilmoittanut Children Of Bodom julkaisi tällä viikolla animoidun musiikkivideon kappaleelleen Hexed, joka löytyy yhtyeen tänä vuonna julkaistulta samannimiseltä albumilta. Videon näet yltä.

Videon työstäminen kappaleelle ei ollut mikään pikkuhomma, sillä sen toteuttaneen australialaisen Royal Melbourne Institute of Technologyn Aaron McLoughlin ja Simon Norton tiimeineen kertovat videon tekemiseen uponneen noin 3000 työtuntia.

Jos työpäivän oletetaan kestävän 8 tuntia, olisi koko urakka kestänyt yhden henkilön tekemänä hurjat 375 työpäivää.

Aaron McLoughlin kommentoi videon työstämistä seuraavasti:
”Kuten aina, me haluamme lopputuloksesta sellaisen, joka sopii siihen, mitä bändi ylipäätään on, joten otimme inspiraatiota kappaleen lyriikoista kuten myös yksivärisestä kuvastosta, joka löytyy Children of Bodomin videoilta ja albumitaiteesta. Päätimme, että mustavalkoinen kauhuelokuva voisi olla cool – asetettuna järvelle, tietenkin! Ja meidän piti sisällyttää Roy cameo esiintyminen tietysti mukaan! Vaikka Hexed on nopea kappale, se on myös erityisesti mitattu tavalla jolla se soi yli viiden minuutin kestonsa, joten osa hauskuutta oli tehdä elokuvallinen narratiivi, joka virtaa musiikin mahtavalla teknisellä tarkkuudella. Animaation opiskelijat RMIT:n yliopistossa Melbournessa, Australiassa ovat yhtiä lahjakkaimpia nousevia tähtiä maailmassa, ja mielestäni he ovat tehneet upeaa työtä tämän projektin parissa. Metallivideoiden animointi on hauska asia tehdä yliopistossa ja tiimi oli tunsi olonsa todella ylpeäksi luodessaan tämän elokuvan Children of Bodomille”

Lisää luettavaa