Cradle of Filth -muusikot muistelevat bändin ja Ne Obliviscarisin välistä kiertuekeppostelua – ”En ikinä unohda heidän ilmettään…”

Melko harmittomia, mutta huvittavia hassutteluja nämä.

13.06.2019

Digital Tour Bus -sivuston Tour Pranks -videosarjassa julkaistiin hiljattain osa, jossa Cradle of Filthin Richard Shaw ja Lindsey Schoolcraft muistelevat kepposta, jonka nämä tekivät Ne Obliviscaris -yhtyeelle ollessaan yhteiskeikalla Hollannissa. Voit katsoa videon tuosta yläpuolelta.

”Minä ja Tim (Charles, Ne Obliviscaris -laulaja ja viulisti) kehitimme pienen bromanssin, koska pidimme samamlaisesta musiikista ja tulimme muutenkin hyvin juttuun. Kirjoitin rintaani ’Tim, tehdään lapsia’, peitin nännini sydämillä, letitin hiukseni ja pukeuduin tutuun”, Shaw kuvailee asustetta, jolla tämä hämmensi sekä yleisön että pahaa-aavistamattoman bändin.

”Nousimme lavalle ja teimme balettiliikkeitä ja tanssimme tyyliin salsaa. En ikinä unohda heidän ilmettään, kun yleisö alkoi nauraa ja he ihmettelivät, mitä täällä tapahtuu”, Schoolcraft nauraa.

Ne Obliviscaris pääsi kuitenkin maksamaan samalla mitalla takaisin, kun yhtyeet kiersivät myöhemmin Pohjois-Amerikkaa yhdessä: aussibändi nimittäin tuli lavalle Cradle of Filthin soittajiksi pukeutuneena, mikä aiheutti vieläkin pahempaa hämmennystä.

”Se oli ensimmäinen kerta, kun mokailin oikein kunnolla soittaessa, kun tyypit pomppivat siinä ja matkivat jokaista liikettämme. Yritä siinä sitten keskittyä! Se oli todella hauskaa”, Shaw myhäilee.

Cradle of Filth nähdään Suomessa ensi viikolla, kun bändi nousee päälavalle Kauhajoen Nummirockissa perjantaina 21. kesäkuuta. Saa nähdä, selvitäänkö tästä konsertista ilman vastaavia huumoripläjäyksiä.

Lisää luettavaa