Crazy Cake? Iron Cake? Mr. Cake? Pimeyden prinssin kotikaupungissa esillä oikean kokoinen Ozzy-kakku

Makeaa useammankin mahan täydeltä.

05.11.2023

Ozzy Osbournen kotikaupungissa Englannin Birminghamissa järjestettiin kuluneena viikonloppuna Cake International -tapahtuma, joka kuvailee itseään maailman johtavaksi sokeritaidenäyttelyksi.

Syystäkin, sillä kyseessä on maailman suurin kakkukilpailu, jossa tuhannet leipurimestarit, kakku- ja suklaataiteilijat sekä muut leivonnasta kiinnostuneet ihmiset ympäri maailmaa kokoontuvat esittelemään osaamistaan ja saamaan inspiraatiota toisiltaan.

Kahdettakymmenettäyhdeksättä kertaa järjestetty kakunkoristelukilpailu keräsi tälläkin kertaa vaikuttavan osanottajamäärän, kun esillä oli viikonlopun aikana satoja taidonnäytteitä.

Yksi huomiota herättävimmistä oli Lontoossa toimivan Fabulously Fondant -kakkuleipomon Jane Lashbrookin luomus, jossa oikean kokoinen Ozzy Osbourne istuu kalloilla koristellulla valtaistuimellaan maaninen ilme naamallaan.

Kakku on hämmästyttävän yksityiskohtainen hiuksia, sormitatuointeja ja vaatteiden laskoksia myöten. Aiheellisin kysymys lieneekin, että kuka tämän raaskii syödä? Linkissä olevalta videolta pääset katsomaan lähempää.

 

Lisää luettavaa