Crowbarin Kirk Windstein paljastaa: Seuraavalla levyllä mukana myös melodista ja nopeaa kamaa

Uuden Crowbar-albumin synty on hyvässä vaiheessa.

Sludgepohjaista raskasmetallia kolmisenkymmentä vuotta rouhinut Crowbar on parhaillaan valmistelemassa kahdennettatoista albumiaan.

Bändin kitaristi-laulaja Kirk Windstein (kuvassa etummaisena) paljastaa australialaisen Heavy-podcastin haastattelussa olevansa innoissaan uuden musiikin synnystä:

”On aina mielenkiintoista kirjoittaa ja luoda uutta. Rakastan luoda uutta musiikkia, rakastan sovittaa sitä, ja rakastan uuden musiikin kaikkia tuoreita juttuja”, Windstein hekumoi.

”Livenä soittaminen on myös siistiä, tietysti. On mahtavaa kiertää ja nähdä maailmaa, mutta musiikin luominen on myös jännittävää.”

Crowbarin seuraavan levyn musiikki on Windsteinin mukaan valmista ensi kuun alussa, mutta sanoitukset ottavat tapansa mukaan vielä aikansa:

”Teen sanoitukset aina viimeiseksi. Mitä sanoitusten ideoihin tulee, minulla ei ole vielä yhtäkään, mutta biisit syntyvät kuitenkin hyvin. Ne ovat sekoitus vanhaa menoa sekä hieman melodisempaa ja nopeampaa kamaa.”

”Olemme yrittäneet laajentaa soundiamme vuosien mittaan, koska emme halua toistaa itseämme kerta toisensa jälkeen. Pyrimme kuitenkin säilyttämään Crowbarin alkuperäisen idean, joka on kantanut jo 30 vuotta, ja mielestäni olemme onnistuneet tässä.”

Voit kuunnella koko vartin mittaisen haastattelun alhaalta:

YouTube video

Lisää luettavaa