Cynicin tulevaisuus alkaa kirkastua – entiset ja nykyiset jäsenet pääsivät sopuun nimen käyttöoikeudesta

Cynic jatkaa nyt virallisesti ilman rumpali Sean Reinertia.

11.12.2017

Progressiivisen raskaan rockin legendayhtyeen Cynicin kuviot ovat olleet viime vuosina epäselvät ja epävarmat sen jälkeen, kun rumpali Sean Reinert ilmoitti sosiaalisen median välityksellä yhtyeen hajonneen. Bändin toinen voimahahmo, kitaristi-laulaja Paul Masvidal oli kuitenkin asiasta toista mieltä ja totesi bändin jatkavan.

Nyt Reinert on julkaissut omalla Facebook-sivullaan tiedonannon, jossa tämä kertoo päässeensä Masvidalin kanssa sopuun bändin nimen käyttöoikeudesta. Reinert sanoo olevansa nyt virallisesti ulkona bändistä ja bändin jatkavan toimintaansa ilman häntä.

”Kirjoitan tätä raskain sydämin, mutta samalla huojentuneena. Minä ja Paul olemme sopineet Cyniciin liittyvät asiat. En voi eritellä sen tarkemmin sopimuksen yksityiskohtia, mutta olen sen kanssa sinut. Minä siirryn syrjään ja jatkan omien projektieni kanssa”, Reinert kirjoittaa.

”Haluan kiittää kaikkia muusikoita, teknikkoja, yhtiöitä, promoottoreita, managereja, mediatahoja, lafkoja ja ystäviä, joiden kanssa olen saanut (ja joiden kanssa luultavasti saan jatkossakin) työskennellä viimeisten 30 vuoden aikana. Ennen kaikkea haluan kiittää faneja, jotka tänäkin päivänä yllättävät lojaaliudellaan ja rakkaudellaan. Te olette aina inspiroineet ja toimineet polttoaineena. Toivotan myös vilpittömästi kaikkea hyvää Paulille ja muusikoille, jotka hän värvää.”

Lisää luettavaa