Dark River Festivalin ohjelmistossa muutoksia – Lost Society perui loukkaantumisen vuoksi, korvaaja jo tiedossa

Lisäksi perjantain kakkoslavan ohjelmisto täydentyy.

23.07.2020

Lost Society on joutunut perumaan esiintymisensä Kotkan Dark River Festivalissa loukkaantumistapauksen vuoksi. Paikkaajaksi on kuitenkin jo vahvistettu Turmiön Kätilöt.

”Olemme todella musertuneita, mutta meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin perua keikkamme Dark River Festivalissa. (Rumpali) Tapani ’Taz’ Fagerström kaatui juoksulenkillä ja sai käsivammoja, jotka täytyy hoitaa kunnolla, jotta täydellinen paraneminen voidaan taata. Emme voi edes pukea sanoiksi, miten paljon odotimme tätä keikkaa, koska olemme soittaneet monia mahtavia vetoja Dark Riverissä – lisäksi tämä olisi ollut meidän ainoa festivaaliesiintymisemme tänä vuonna. Mutta tulemme takaisin heti kun se vaan on mahdollista”, yhtye kommentoi festivaalin julkaisemalla tiedotteella.

Muutoksen lisäksi järjestäjät tiedottavat, että tapahtuman perjantaipäivän kakkoslavan ohjelmiston viimeisen aukon täyttää Asim Searah (ex-Kiuas, Wintersun, Damnation Plan), joka soittaa akustisia covereita muun muassa Diolta, Scorpionsilta ja Guns N’ Rosesilta.

Dark River Festival järjestetään Honkalan metsissä 14.-15. elokuuta. Esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Insomnium, Diablo, Bloodred Hourglass, Dawn of Solace ja Blind Channel.

Lisää luettavaa