Darkthronen Fenriz ei ole innoissaan tulevasta black metal -elokuvasta: ”Surkein idea koskaan”

04.11.2016

Michael Moynihanin ja Didrik Søderlindin Lords of Chaos -kirjasta on suunniteltu elokuvaa jo pitkän aikaa. 1990-luvun black metal -skenen hurjuuksia käsittelevä elokuva liikkuu edelleen eteenpäin jokseenkin onnahdellen, vaikka näyttelijävalintoja onkin julkistettu ja ohjaajaksi on vakiintunut Bathoryssa 1980-luvulla rumpaloinut Jonas Åkerlund.

Tahmainen eteneminen saattaa johtua osaksi siitä, etteivät ne muusikot, joiden nuoruusvuosista teos kertoo, ole järin innoissaan elokuvasta. Mayhemin Necrobutcher haukkui projektin jo viime vuonna, ja nyt Darkthronen rumpali Fenriz kommentoi aihetta sangen happamasti Facebookissa.

”Se on surkein idea koskaan. Ja minua saa siteerata tässä asiassa”, Fenriz tokaisee. Darkthrone on myös kieltänyt elokuvantekijöitä käyttämästä bändinsä logoa filmissä.

Kun muusikolta kysyttiin, kenet hän haluaisi esittämään itseään elokuvaan, Fenriz ilmoitti haaveilevansa Reese Witherspoonista. Kyllähän tuo Blondin kosto -elokuvista tuttu kaunotar Fenrizin rooliin sopisikin. Hyvä!

Lisää luettavaa